Eerste keer parenclub

Eerste keer parenclub. De swingers sauna ervaring

Je leest wel eens van die verhalen, dat swingers die voor een eerste keer naar een parenclub gaan gelijk zonder problemen vrolijk aan partnerruil doen en direct geweldige seks hebben met één of meerdere koppels die daar ook aanwezig zijn. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, dat stellen zonder enige ervaring allebei met een ander neuken.

Eerlijk gezegd denk ik dat dit bij de meeste koppels niet het geval is. Bij ons ging het in ieder geval niet zo en bij velen andere stellen die ik ken, ook niet. Hieronder ga ik ons verhaal vertellen, maar eerst even in het kort mijn gedachtes over een eerste keer parenclub.

Bij koppels die echt nog nooit aan partnerruil hebben gedaan en voor het eerst naar een parenclub gaan, en dus 0,0 ervaring hebben op dat gebied, is een eerste bezoek vaak bedoeld, om eens kennis te maken met deze lifestyle. Gewoon even rondkijken, de atmosfeer proeven, kijken hoe het er aan toe gaat. De reden dat ze gaan, is een mix van nieuwsgierigheid, erotische spanning, geilheid en een (verborgen) wens om graag mee te doen. Maar verreweg de meeste koppels gaan niet gelijk op de eerste avond actief meedoen.

Veel stellen die voor het eerst naar een swingers club gaan, hebben geen idee wat ze echt kunnen verwachten. Je kan er van alles over lezen op de site van een swingersclub, maar in het echt ervaren is toch wat anders. Bijna overal krijg je het advies, maak goede afspraken met elkaar. Zeker wanneer er geen ervaring is met partnerruil of parenclubs. Spreek een grens af en bij velen is de grens de eerste keer: “kijken mag maar aankomen niet”. Als er al geneukt wordt in zo’n bizarre tent, dan is het met elkaar.

Onze eerste keer parenclub ervaring

Ik ben Victor en mijn vriendin was Jojo. Toen dit verhaal plaatsvond waren we 24 jaar en 22 jaar oud. Wij hadden op dat moment een relatie die ongeveer al één jaar duurde, maar we woonden niet samen of zoiets en hadden ook nog geen echte serieuze plannen op dat gebied, want het was een vrij moeizame relatie. Aan de ene kant hadden we veel plezier, met name op seks gebied, want Jojo was een vrouw die je gerust een nymfomaan kon noemen. Maar daarnaast hadden we ook de nodige relatie problemen.

Ik had op televisie een korte reportage gezien over een parenclub in Rucphen in Noord Brabant. Dit maakte veel indruk op mij en ik moest er vaak aan denken. Niet dat ik daar nu zo nodig heen moest, maar ik vond het concept bizar, dat daar allemaal mensen kwamen, die daar gingen neuken.

En dan had ik het nog niet eens over partnerruil. Maar “gewoon” dat anderen zouden kunnen zien dat je daar met een stijve penis rond liep en aan het neuken was. vond ik vet extreem. Ik was net een beetje gewend geraakt aan de sauna en dat vond ik al spannend. Jojo en ik gingen daar wel eens heen en als ik daar rondliep in mijn nakie, dan voelde ik me, zeker de eerste keren niet helemaal op mijn gemak.

In zo’n normale sauna vond ik het al raar dat iedereen zomaar mijn vriendin Jojo naakt kon zien. Dat was toch meer bedoeld voor mijn ogen. Maar dit gaf aan de andere kant ook wel weer een geile erotische spanning. Ik werd er in ieder geval wel geil van, dat anderen mij naakt zagen, dat anderen Jojo naakt zagen, dat ik daar samen met haar naakt was en we soms stiekem aan elkaar zaten, als niemand keek. En uieraard gaf ik zelf mijn ogen ook goed de kost, want er liepen natuurlijk genoeg andere naakte vrouwen.

Anyway op een zaterdagmiddag rond 16:00 had ik één van mijn beste vrienden aan de telefoon. Ik weet niet hoe we bij het onderwerp kwamen, maar ik vertelde hem van de reportage van die swingersclub op tv. Het bleef even stil aan de andere kant en toen zei hij dat, hij die club ook gezien had. Niet op televisie, maar in het echt.

Ik viel echt bijna van mijn stoel toen ik het hoorde. Ron die met zijn nogal burgerlijk ogende vrouwtje parenclubs bezoekt?? What the fuck ??? Dit kon echt niet waar zijn. Ik wilde het naadje van de kous weten en er volgde een 1,5 uur durend kruisverhoor van mij.

Het bleek dat ze al een jaar naar dat soort clubs gingen en daar ook echt met anderen neukten. Ik kon het niet geloven.
“Wat Jeannette neukt met anderen en dat vind jij goed ?”
“Ja hoor geen probleem, op mijn beurt neuk ik ook met andere vrouwen hè”, legde hij rustig uit.

“En daar is Jeannette gewoon bij?”
“Ja hoor vaak doet ze ook mee, want het blijkt dat ze het ook heel fijn vindt om met vrouwen seks te hebben.”

“En wat vindt zij ervan dan, dat jij andere vrouwen neukt?”
“Dat vindt ze geil en ik vind het ook geil als zij neukt met een andere man.”

Ik wist echt niet wat ik hoorde. Mijn hele beeld van Jeannette stond ineens 100% op zijn kop. Dat Ron een geil ventje was, dat wist ik al, zolang ik hem kende, maar Jeannette die ik tot  dan als een keurige, nette, brave vrouw had leren kennen, neukte met anderen. Ik kon er met mijn verstand niet bij.

Ron legde verder uit, dat een avond in een club, er ook hetzelfde kan uitzien als in een discotheek.

“Je hoeft niets te doen daar met anderen. Je kan er ook gewoon heen, voor een hapje, een drankje, en lekker losgaan op de dansvloer voor een hele redelijke prijs. Gewoon een super gezellige uitgaansavond. Alleen als je een rondje gaat lopen, dan zie je dingen die je in een discotheek niet ziet. Je ziet naakte mensen en je ziet stellen met elkaar neuken en niet één koppel maar vele tientallen, misschien wel honderd.”, vertelde Ron kalm, alsof het heel normaal was. “Wanneer je al die sexende mensen ziet, dan krijg je vanzelf ook zin, kan niet anders. Als je niet aan partnerruil wil doen, dan kan je zelf ook lekker neuken met je eigen vrouwtje.”

“En dan kunnen andere mensen dus zien dat we neuken”, vroeg ik onzeker?”

“Ja in de meeste gevallen wel, soms hebben ze kamertjes die je op slot kan doen, maar niet alle parenclubs hebben dat. Vanavond gaan we toevallig weer naar Rucphen. Dus als je zin hebt kan je meekomen met Jojo”.

“Haha bedankt vriend, maar echt niet hè. Ik zou niet eens weten  of Jojo dat zo willen en ik weet ook niet of dat iets voor mij is.”

Nadat ik hun veel plezier had gewenst voor de komende avond, kon de gedachte dat Ron en Jeannette vanavond naar een parenclub gingen, mij niet meer loslaten. Het maakte mij onrustig en opgewonden.

De afspraak die ik die avond had, ging niet door en ik zat opeens met een lege agenda en dat was ik niet gewend op de zaterdagavond. Ik wilde wat andere vrienden bellen om met hun naar de kroeg te gaan, maar in plaats daarvan belde ik Jojo en vertelde het hele verhaal wat ik die middag met Ron had gevoerd.

Jojo reageerde werkelijk ongekend super enthousiast en daar wilde ik meer van weten.

“Zou je daar wel eens naar toe willen dan, vroeg ik verbaasd?”

Ze zijn volmondig “ja dat wil ik zeker. Het idee van een parenclub bezoeken, spreekt mij enorm aan en alleen bij de gedachte word ik al geil.”

“Zij gaan vanavond ook”, zei ik voor de grap. “We kunnen zo mee.” Wetende dat ze dat never nooit zou doen want het klikte niet zo tussen haar en die twee en samen naar een parenclub gaan, zou ze nooit mee in stemmen.
En inderdaad zag ze dat voor geen meter niet zitten.

“Oké geen probleem” zei ik toch enigszins opgelucht, want ik wilde dat zelf ook niet, “dan gaan we het wel een andere keer proberen, of….we gaan vanavond met zijn tweeën naar een andere club”, zei ik zonder dat ik het meende en vooral om interessant te doen.

“Meen je dat echt”, zei Jojo. “ik word nu echt vreselijk opgewonden bij het idee al. Ja laten we dat doen. Zoek jij een leuke club uit. Ik ga me nu douchen, hoe laat kom je me ophalen?”

Ik schrok wat ik had ontketend. Dit was mijn bedoeling niet geweest. Maar Jojo was zo enthousiast dat ik nu niet meer kon weigeren. Wat had ik mezelf op mijn hals gehaald?

Snel sprong ik zelf ook onder de douche en ging via de site sexswingers , waar een overzicht staat van alle parenclubs in Nederland en België, op zoek naar een club. Ik vond een club in Amsterdam. Het was een swingersclub maar ook een sauna. Een soort swingers sauna, zeg maar. Dat leek mij wat makkelijker, omdat we al gewend waren om naar de sauna te gaan.

Dat leek me beter dan naar een club waar je op een gegeven moment in je lingerie moet, zoals Ron me ’s middags had uitgelegd. Ik had geen idee wat je dan moest aantrekken en had het daar ook niet met Jojo over gehad. De tijd drong, want het was al half negen. Ik moest nog heel voorbereiden en we moesten ook nog een eindje rijden naar de club.

Ondertussen belde Jojo mij op. Wat moest ze eigenlijk aan? Ik vertelde haar van de swingers sauna en dat vond ze een super goed plan. Je kon gelijk je kleren uitdoen, dus dan was kleding geen issue.

Om 21:00 stond ik bij haar voor de deur. Ze kwam aanlopen met een heel rood hoofd van opwinding. De hele weg tussen Den Haag en Amsterdam Noord was ik zenuwachtig en reed ik boven de 160, want ik wilde niet te laat aankomen. Ook was Jojo continue over mijn pik aan het wrijven. Het leek wel, alsof ze steeds wilde checken, of ik mijn stijve lul niet vergeten was thuis.

Eénmaal aangekomen in Amsterdam Noord konden we het niet vinden, de navigatie was compleet van slag en na bijna een half uur zoeken, hadden we het eindelijk gevonden.

De swingers sauna

Daar stonden we dan met de auto op de parkeerplaats voor het gebouw waar de swingers sauna club in gevestigd zat. We zagen al een paar andere koppels die kant op lopen en ik was nog veel zenuwachtiger geworden.

“Gaan we dit echt doen, Jojo?” vroeg ik met grote twijfel in mijn stem.
“Het is wel spannend hè” zei ze terug.

Na 10 minuten de kat uit de boomt te kijken, kwamen we tot de conclusie dat we teveel moeite hadden gedaan om weer terug te gaan. We spraken af dat we in ieder geval een drankje zouden gaan doen en misschien even de sauna in en dan zagen we wel wat voor soort tent het was.

Het was inmiddels al 22:30 en we wilden ook niet als laatste daar binnen komen, dus we liepen snel naar de plek waar we mensen naar binnen hadden zien gaan. De deur was gesloten en je moest aanbellen. Dat maakt het allemaal nog spannender en de zenuwen sloegen weer toe, maar ik liet mij niet meer kennen en gaf een ram op de bel. Een mooie dame in lingerie deed open.

“Eerste keer hier?”

Ik had moeten  antwoorden: “Nee hoor ik kom hier drie keer per week, maar ik antwoordde verbaasd: “Euh ja dat klopt”. Hoe kon ze dat nou weer weten, vroeg ik me af, maar veel tijd om er over na te denken had ik niet.

“Hebben jullie handdoeken en badjassen meegenomen?”

Shit helemaal niet aan gedacht, het is een sauna, dus ja het is wel logisch dat je dat soort zaken ook nodig hebt. Kut, wordt dat een showstopper?

“Euh, nee die hebben we dus niet”, zei ik teleurgesteld.
“Geen probleem hoor, die kunnen jullie hier dan huren”

Ondanks dat ik zenuwachtig was om dit allemaal te gaan meemaken, was ik toch ook heel blij dat het door kon gaan. We waren nu zover gekomen, nu wilde ik naar binnen ook.

Ze liet ons van een afstand zien waar de bar was, maar we moesten ons eerst uitkleden want je mocht het complex niet betreden met schoen en kleren. Ze leidde ons naar de verkleedruimtes, gaf ons onze handdoeken en badjassen. Vervolgens liep ze weg en mochten we het verder zelf gaan ontdekken. Ik ging even op een bank zitten en ademde een paar keer diep in en uit.

Aan de muur zag ik camera’s. Oké lekker dan. Ze staan gewoon te filmen hoe ik en Jojo ons gaan uitkleden, dacht ik. (die camera’s zijn trouwens niet meer aanwezig tegenwoordig)

Er kwam een druk pratend stel, “gekleed” in een handdoek de kleedkamer inlopen vanaf een andere kant dan wij naar binnen waren gekomen. Ze borgen de handdoeken op, grepen twee andere handdoeken uit hun locker en liepen naakt verder weer een andere kant op. Ik zag dat zijn lul half stijf was. Iets wat ik tot dan toe in geen andere sauna had gezien.

In eerste instantie schrok ik er een beetje van, maar vond het wel opwindend om te zien dat dit kennelijk geen probleem was hier. Het gaf een gevoel van vrijheid. Ook Jojo had het gezien en zij begon zich uit te kleden. Ik keek naar de camera (die inmiddels tegenwoordig dus weg is) en ik realiseerde me dat Jojo echt midden in het beeld haar stond uit te kleden.

Ik wees erop, maar het kon haar niet schelen. Een minuut later stond ze daar volledig naakt en poseerde nog even extra voor die camera.

Ook ik was inmiddels naakt en ik merkte nu al dat mijn lul niet helemaal slap was. Uiteraard had Jojo dat ook gezien en trok er even flink aan, waardoor deze verder begon te groeien. Op dat moment kwamen er twee volledig aangeklede koppels de verkleedruimte in en ik schoot snel in mijn badjas. Nog niet helemaal zeker wetende wat de geldende normen hier waren. Misschien kon dat toch wel helemaal niet hier.

We liepen naar de bar en zagen zowel naakte mensen als mensen in (openhangende) badjassen aan de bar staan en zitten. We bestelden snel een drankje en probeerden een glimp op te vangen of er ergens mensen aan het sexen waren op de vele bedden die hier stonden, maar dat viel buiten ons gezichtsveld.

Op de televisies werden pornofilms afgespeeld maar dat konden Jo en mij niet boeien, dat konden we thuis ook wel zien.

We namen nog een drankje en besloten eerst naar het sauna deel te gaan, daarmee waren we wat vertrouwder. We kwamen aan bij een grote sauna, maar die zat helemaal vol. Het viel mij op dat er zowel hele jonge koppels als oude koppels inzaten. Ook bij een wat kleinere sauna hadden we geen geluk, ook stampvol. We probeerden het bij een stoomcabine en daar leek meer ruimte, maar we konden het niet goed zien, door alle stoom.

Daar binnen bleek deze helemaal leeg te zijn. Dat gaf mij een moment om even tot rust te komen. Jojo kon zichzelf niet beheersen en begon gelijk met mijn pik te spelen, die helemaal niets nodig had om gelijk in de meest stijve stand te gaan staan. Dat voelde lekker.

Ze begon mijn stijve pik af te trekken en ik voelde nu al dat ik heel snel klaar zou kunnen komen, want ik zelf was ook vreselijk opgewonden, terwijl we eigenlijk nog niets hadden gezien of meegemaakt.

Ik vertelde Jojo er mee te stoppen omdat ik niet wilde klaarkomen, maar die ging nog driftiger door, waardoor ik haar dus letterlijk van mij af moest slaan. Inmiddels zaten we zo 15 minuten binnen en wilde ik graag naar buiten omdat het te warm was maar niet met die enorme stijve lul van mij. Omdat ik tot nu toe geen andere mensen had gezien met een volledige erectie, leek het mij beter even te wachten, totdat deze weer wat kleiner zou worden.

Ik hoorde ineens de deur opengaan en een stel van wat oudere leeftijd kwam binnen en groette ons. En daar zat ik dan met een joekel van een erectie met twee vreemde mensen die ernaar keken. De badjassen hingen buiten en ik kon mijn erectie op geen enkele manier verstoppen.

“Tijd om er uit te gaan”, zei ik tegen Jo, die de situatie zichtbaar amusant vond.

Ik gokte erop dat ik snel mijn badjas kon pakken, zonder andere mensen tegen te komen en dat plannetje werkte maar ten dele, want welke was mijn badjas. Er hingen er meerdere. Na een halve minuut zoeken, had ik hem gevonden.

We liepen een gangetje in en kwamen uit bij een lekker zwembad, waar niemand anders in zat en waar verder geen pottenkijkers waren. Zou je hier naakt in mogen.

Een bordje met de tekst: “Geen sex in het zwembad” beantwoordde mijn vraag voldoende. Ik hing mijn badjas op en ging met een nog steeds stijve lul het water in. Dit was een goede verstopplek. Jo bedacht zich geen moment en kwam ook het water in, mijn stijve lul achterna.

Het duurde dan ook geen 30 seconden of haar handjes zaten al weer op haar favoriete plekje namelijk om mijn penis.

Jo had het bordje kennelijk niet gelezen,  voor ik het wist had Jojo haar benen om me heen geslagen en begerig stopte ze mijn penis in haar kutje. Ze zat tussen mij en de muur in, waaraan ik me vasthield en ik begon haar langzaam te neuken en vond dat ongelofelijk spannend.

We waren zo’n twee minuten bezig toen een ander stelletje nieuwsgierig om de hoek kwam kijken. Ik stopte met bewegen. Ze spraken in een vreemde taal, ik dacht dat het Italiaans was. Schijnbaar waren ze hier ook voor het eerst en ze waren in overleg of ze wel of niet het zwembad in zouden gaan.

Ondertussen zat mijn lul nog steeds in het kutje van Jojo en die begon ongeduldig zelf wat te bewegen zodat het neuken door ging. Ongelofelijk we waren hier aan het neuken terwijl er twee mensen zo vlak bij ons stonden. Dit was bizar en spannend tegelijk.

Het stel kwam ook het water in en binnen no time zag ik dat ze ook aan het neuken waren. Ze deden het veel minder discreet dat wij het deden. De bewegingen waren veel duidelijker zichtbaar en de vrouw was behoorlijk aan het krijsen en hij was ook niet bepaald stil. Doordat het onder water gebeurde was het uiteraard niet zichtbaar, dat ze echt aan het neuken waren, maar je hoefde geen Einstein te zijn, om te weten wat ze het aan doen waren.

Ineens realiseerde ik me dat er mogelijk heel veel mensen in dat zwembad neukten en daar mogelijk ook in klaar kwamen. Die gedachte vond ik niet fris. Ik trok mijn lul vrij snel uit de verbaasde Jojo en liep het zwembad uit. Mijn lul stond nog steeds recht omhoog toen ik eruit liep, maar de wens om niet meer in dat zwembad te zitten, was sterker dan de schaamte voor mijn stijve lul. Sterker nog ik vond het stiekem wel opwindend dat deze stijf was en zij dat konden zien. Overmoedig draaide ik me expres terug om naar het zwembad om Jojo te helpen uit het zwembad te stappen. Langzaam liep ik naar mijn badjas en trok deze nog langzamer weer om mijn middel. Kennelijk was ik toch wel een beetje exhibitionistisch ingesteld.

Na het zwembad liepen we naar onze lockers waar Jojo haar sigaretten uitviste . Het was inmiddels rond 0.00 en het was flink druk binnen. We liepen een kamertje binnen die een deur had, maar die was niet op slot. Het kamertje was zeer helder verlicht en op bed lag een jonge mooie vrouw, die een man aan het pijpen was. Omdat het zo licht was daar, konden we alles tot in de kleinste details zien.

Ze keek ons aan toen we binnenkwamen en ze ging op haar gemak verder met pijpen. Ze deed het langzaam en nam er alle tijd voor om de redelijk grote en stijve pik zalig te verwennen en af en toe zagen we deze in zijn geheel in haar mond verdwijnen. Het leek haar in totaal niet te storen dat wij aan het kijken waren en ze keek ons af en toe met hele vriendelijke en opwindende ogen aan.

Het was voor ons de eerste keer dat we getuige waren van openbare sex, die op nog geen halve meter afstand voor onze ogen voltrok. Het klinkt misschien wat simpel, maar voor ons was dit een waanzinnige ervaring. Dit was niet te vergelijken met pornofilmpjes of live sex op je beeldscherm. Dit was 1000 keer beter. Voor mijn gevoel hebben we daar wel 15 minuten sprakeloos zitten te kijken.

Met tegenzin en een enorme stijve pik gingen we vervolgens weg, omdat er teveel andere koppels waren binnen gekomen. We gingen terug naar de grote ruimte waar ook de bar was en we gingen kijken bij de bedjes. Op diverse plekken waren mensen aan het neuken. Naast een groot bed stond twee stoelen en ik besloot op zo’n stoel te gaan zitten, zodat ik rustig kon kijken wat daar gebeurde. Jojo bleef staan en keek ook wat er op bed gebeurde.

We zagen twee stellen die aan het neuken waren op een bed. Het was hier een stuk moeilijker te zien, omdat het licht gedempt was. Op onze netvlies stond nog steeds die mooie dame van net, die wij heel lang hadden bekeken terwijl zij haar vriend aan het pijpen was.

Jojo draaide zich om en in plaats van naast mij te gaan zitten, knielde ze voor mij op de grond. Voordat ik goed en wel snapte wat de bedoeling was, trok ze mijn badjas open en stopte mijn dikke pik in haar mond.

Voor mij was dit een kleine shock. Diverse mensen om ons heen zaten te kijken hoe mij grote lul in de mond van Jojo verdween. Het voelde alsof ik een bepaalde grens over was gegaan. Mijn erectie was zichtbaar voor een flink aantal koppels daar en ze zagen dat ik genoot hoe ik gepijpt werd.
Jojo pijpte langzamer dan ik van haar gewend was, mogelijk was ze geïnspireerd door de dame van daarnet, die alle tijd nam.

Ook voor Jojo was het wennen. Zij moest het werk doen en iedereen kon zien dat zij mij aan het pijpen was. Na een tijdje kreeg ze er de kriebels van, dat er zoveel mensen om haar heen stonden en ze besloot de show te stoppen, dit tot teleurstelling van mijn pik, die het steeds meer naar zijn zin begon te krijgen.

Na een snel drankje aan de bar, gingen we een rondje langs de bedden. De meeste bedden waren goed gevuld en waren mensen aan het sexen. Na wat te hebben rondgekeken vonden we een leeg bedje die wat achteraf lag en middels een scherm privacy bood.

Jojo en ik namen plaats op het bed en binnen een minuut lag ik haar stevig te neuken. We waren allebei zo geil geworden van wat we gezien hadden, dat we beiden binnen een paar minuten een spetterend orgasme hadden. Jojo liet zich daarbij ook volledig gaan en schreeuwde het uit. Dat was daar geen probleem, want ze was zeker niet de enige.

Gedurende de hele avond zijn wij alleen met ons zelf geweest. We hebben geen fysiek contact gehad met anderen. Van partnerruil was dan ook zeker nog geen sprake. Zover waren we nog lang niet en durfden we ook nog niet. Maar voor ons was het een super spannende ervaring waarbij we voor het eerst mensen in het openbaar sex zagen hebben en waar wij ook voor het eerst publieke seks hadden.

Dat was onze ervaring met de eerste keer parenclub. Geen partnerruil maar wel een super geile avond, waar we nog weken lang niet over uitgepraat raakten.

Met Jojo ben ik nooit meer naar een parenclub gegaan en hebben we verder nooit aan partnerruil gedaan. Zover is het niet gekomen omdat de relatie een paar maanden daarna uit ging, om hele andere redenen.

Maar deze ervaring was de basis voor veel swingers plezier met de vriendin die ik er na kreeg en tot de dag van vandaag doen we aan partnerruil en bezoeken we swingers sex parties met name tijdens onze swingers vakanties en dat al ruim twintig jaar. Net als onze goede vrienden Ron en Jeannet die ook nog steeds bij elkaar zijn en al ontelbaar veel swingers dates hebben gehad.